sadaya Kategori

Imah>wartos

Poé Lapangan pikeun Variétas Anyar Sayuran Bakal Dilaksanakeun di Kota Changsha Cina ti 15,2022 Juni 15,2022 nepi ka XNUMX Juli XNUMX.

Dipasang dina 2022-05-17

Poé lapang pikeun sayuran variétas anyar Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. bakal dilaksanakeun di kota Changsha Cina ti 15,2022 Juni 15,2022 nepi ka 200 Juli XNUMX. Langkung ti XNUMX sayuran variétas anyar tina cabe panas, térong, bonténg, waluh, pait gourd, bolu gourd, yard kacang panjang, wax gourd, melon jeung sajabana bakal dipintonkeun di sawah. Salila periode ieu, grup badag dealers na konsumén di wewengkon béda Cina jeung mancanagara bakal hadir dinten sawah jeung mariksa kinerja variétas sayur anyar di sawah pikeun milih variétas anyar paling luyu pikeun target pasar maranéhanana.

Warmly ngabagéakeun anjeun gabung dinten widang kami sarta kami ngarepkeun pendak sareng anjeun di Changsha geulis!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12