sadaya Kategori

Imah>wartos

Anyar Kluster Kaluhur Hot Chilli Ragam CJ1417

Dipasang dina 2022-05-09

CJ1417 mangrupakeun hibrid anyar jawa tipe klaster luhur cabe atawa rupa cabe panas ti Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(Peppera Seed). Kaunggulan utama kultivar ieu tutuwuhan seragam, ngagurilap sarta kualitas alus bungbuahan garing sarta pungency tinggi. Éta populér sareng dilaksanakeun saé di daérah Cina Kalér sapertos Hebei, propinsi Shanxi sareng ogé parantos diuji di nagara-nagara Asia Tenggara anu ngagaduhan kabiasaan melak cabe panas.

ciri:Kematangan awal, ka luhur dina klaster, vigor sedeng kalayan jangkungna pepelakan sakitar 50cm. Kira-kira 10 klaster per tutuwuhan jeung 15-22 buah per klaster. Résistansi panginepan sedeng. Panjang buah 6-7cm, diaméterna 0.8cm, seungit, warna beureum caang tina buah garing. Buah tiasa garing sacara alami. Dina raraga ngurangan warna henteu rata buah garing, drying oven disarankeun.

Tips budidaya:

1. Kapadetan penanaman:Tutuwuhan kira-kira 33000 tutuwuhan per acre (5500 tutuwuhan per 667m2). Rohangan tutuwuhan pikeun melak bakal leuwih deukeut dibandingkeun Skyline 3. Dua jajar per ranjang jeung hiji tutuwuhan per liang, 25cm tutuwuhan melak pikeun transplanting.
2. Aplikasi pupuk sareng manajemén sawah:Larapkeun pupuk dasar anu cukup sateuacan cangkok anu utamina tina pupuk organik, pupuk fosfat sareng potash, kalayan pupuk majemuk leutik. Ngagancangkeun bibit tumuwuh ku ngamangpaatkeun uréa kalawan 30-48kg per acre sakali ti hiji minggu ka dua minggu sanggeus sanggeus transplanted. Topping nalika kembang munggaran muncul kalayan jangkungna pepelakan sakitar 20cm. Larapkeun pupuk NPK kalawan 30-48kg per acre sakali sanggeus topping. Anggo pupuk majemuk salaku pupuk tambahan sareng ngirangan aplikasi pupuk nitrogén dina waktos anu sami. Watering dina waktu dina usum halodo pikeun nyegah buah pondok.

Saatos kontinyu 30 taun panalungtikan ilmiah inovatif, Peppera Kelor geus hasil ngadegkeun commercialized sistem beternak on cabe panas. 5000 ka 6000 hibrida cabé panas anyar geus dirancang jeung 5-10 variétas anyar dipilih ti maranéhanana pikeun launching ka pasar unggal taun dina sistem beternak ieu kalawan fitur standar evaluasi seragam on screening, prosés gawé beternak dumasar sarta téhnologi informasi dilaksanakeun. Téknologi molekular diterapkeun dina skala ageung dina beternak cabe panas sareng digabungkeun sareng metode beternak konvensional pikeun ngagancangkeun kagancangan beternak ogé nyumbang kana inovasi sumber germplam. Bibit Peppera salawasna boga tujuan pikeun narékahan pikeun nguntungkeun para patani sareng ngembangkeun industri bibit sayuran.

1

2

3

anyar-4