sadaya Kategori

Tentang Kami

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(Biji Peppera), a holding subsidiary of Yuan Longping High-Tech Agriculture Co.,Ltd, established in 1988 with registered capital of 5 million USD. It is a provincial leading enterprises of agricultural industrialization which focus on the breeding, production, development and sales of new vegetable varieties, mainly focus on hot pepper varieties.

The company’ new headquarter,located in Longwangmiao villiage, Chunhua town of Changsha county was established in 2014 with the construction areas of 4290 square meters which is a incorporate modernized general building including cold storage room, warehouse, processing unit, quality control, R&D and official business.

TAMBIH DEUI

produk

TAMBIH DEUI

News panganyarna

Téhnik Ngembang Cabe Panas ti Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
Téhnik Ngembang Cabe Panas ti Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
2022-05-27

Taneuh: Taneuh lempung hideung nepi ka taneuh liat sedeng cocog. Nyiapkeun seedbed: nyieun seedbed kalayan 1.2m rubak kalawan saluran cai 0.3cm rubak jeung 0.2m jero. Sowing: Waktu sowing béda nurutkeun prakték régional jeung timing. Biasana sowing ti awal Januari nepi ka awal Pébruari di propinsi Hunan Cina. Ningkatkeun bibit di imah plastik. Soaking siki saméméh sowing. Sikina direndam dina cai panas 55 darajat Celsius salami 15 menit

TAMBIH DEUI
Poé Lapangan pikeun Variétas Anyar Sayuran Bakal Dilaksanakeun di Kota Changsha Cina ti 15,2022 Juni 15,2022 nepi ka XNUMX Juli XNUMX.
Poé Lapangan pikeun Variétas Anyar Sayuran Bakal Dilaksanakeun di Kota Changsha Cina ti 15,2022 Juni 15,2022 nepi ka XNUMX Juli XNUMX.
2022-05-17

Poé lapang pikeun sayuran variétas anyar Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. bakal dilaksanakeun di kota Changsha Cina ti 15,2022 Juni 15,2022 nepi ka 200 Juli XNUMX. Langkung ti XNUMX sayuran variétas anyar cabe panas, terong, bonténg, waluh, pait gourd, bolu gourd, yard kacang panjang, lilin gourd, melon jeung sajabana bakal dipintonkeun di sawah. Salila periode ieu, grup badag dealers na konsumén di wewengkon béda Cina jeung mancanagara bakal hadir dinten sawah jeung mariksa kinerja variétas sayur anyar di sawah pikeun milih variétas anyar paling luyu pikeun target pasar maranéhanana.

TAMBIH DEUI
Anyar Kluster Kaluhur Hot Chilli Ragam CJ1417
Anyar Kluster Kaluhur Hot Chilli Ragam CJ1417
2022-05-09

CJ1417 mangrupakeun hibrid anyar jawa tipe klaster luhur cabe atawa rupa cabe panas ti Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(Peppera Seed). Kaunggulan utama kultivar ieu tutuwuhan seragam, ngagurilap sarta kualitas alus bungbuahan garing sarta pungency tinggi. Éta populér sareng dilaksanakeun saé di daérah Cina Kalér sapertos Hebei, propinsi Shanxi sareng ogé parantos diuji di nagara-nagara Asia Tenggara anu ngagaduhan kabiasaan penanaman ruas klaster cabe panas…

TAMBIH DEUI